Takaisin blogiin

SEO-vibes tulee - oletko valmis?

Digitaalisuus on mahdollistanut meille aivan uskomattoman paljon.

Viime vuosina olosuhteista ja maailman tapahtumista huolimatta monet meistä ovat pystyneet hoitamaan töitään entiseen malliin vaikkapa kotisohvalta käsin ja kohtaamaan kollegoita ja ystäviä etätapaamisten merkeissä. 

Itselleni SEO- ja digiyrittäjyys on mahdollistanut vapaan ja liikkuvan elämän milloin pienessä italialaisessa vuoristokylässä, milloin purjeveneessämme Norjan vuonoissa asuen.

Mutta silti, kaikesta huolimatta: mikään ei voita aitoja, "eläviä" kohtaamisia ihan oikeasti livenä. Ainakin itse olen alkanut arvostaa niitä ihan eri tavoin.

Siksi en voisi olla enempää innoissani kertoessani, että WhitePress tulee järjestämään SEO-vibes-tapahtuman 23.5. Helsingissä (ensimmäistä kertaa) ja minut on kutsuttu puhumaan tapahtumaan! 🤩

Saan kunnian ottaa lavan haltuun ensimmäisenä ja tulen puhumaan lempiaiheistani, eli eettisestä SEOsta ja paremman tulevaisuuden rakentamisesta puheellani, joka kulkee otsikolla "From teenage years to adulthood and beyond: How to build an ethical, sustainable, and fearless future for SEO in the era of accelerating changes". 

Lisäkseni tapahtumassa puhuvat suomalaiset ja kansainväliset SEO-alan huippunimet, kuten mm. Katarina Dahlin (Slow Flower Garden), Otso Karvinen (Quru), Tuomas Laitinen (Dashboa), Gaetano Romeo (International SEO expert and WhitePress® brand ambassador) ja Itamar Blauer (Studio Hawk).

Jos haluat tulla kuulemaan minun ja huikeiden muiden suomalaisten ja kansainvälisten SEO-asiantuntijoiden puheita ajankohtaisista SEO-aiheista ja verkostoitumaan alan tekijöiden ja alasta kiinnostuneiden kanssa, saan tarjota yleisölleni lipuista huikean -20% edun tällä linkillä (koodi JUTTAVIBES2024 kassalla). Lippu maksaa reilusti vähemmän kuin yksi kuukausi SEMrushia tai Ahrefsia, joten ei ole mitään syytä olla tulematta.

>>> Suuntaa siis lippuostoksille n-y-t ja nappaa liput, kun niitä vielä on!

Toivottavasti nähdään toukokuussa Helsingissä!  

Jutta