Opi avainsanatutkimus päivässä

...ja lähde myymään SEO-avainsanatutkimusta markkinoinnin yrityksesi palveluna!

Jes, haluan oppia!

Löydä termit, joilla asiakkaidesi palveluita haetaan, ja kasvata omaa ja asiakkaidesi myyntiä avainsanatutkimuksen taidon ja palvelun avulla 📈💰

Jotta markkinoinnin yrityksesi asiakkaiden asiakkaat voivat löytää heidät Googlesta, asiakkaasi on tiedettävä, millä avainsanoilla heidän palveluitaan tai tuotteitaan haetaan.

Tällä lyhyellä verkkokurssilla opit nopeasti ja helposti avainsanatutkimuksen teon, jotta voit myydä ja tarjota tätä arvokasta tietoa asiakkaillesi ja selvittää millä termeillä asiakkaasi palveluita oikeasti haetaan Googlesta (ja samalla tietenkin selvität myös oman yrityksesi avainsanat!). 

 

KURSSI, JONKA SUORITAT NOPEASTI JA JOSTA HYÖDYT SUURESTI

Opi avainsanatutkimuksen taito, jotta voit tarjota dataan perustuvaa tietoa asiakkaillesi ja samalla tehdä itse jopa tuhansia euroja lisämyyntiä sen avulla

 • Opi selvittämään, mitä termejä Googlen käyttäjät käyttävät hakiessaan sinun ja asiakkaidesi palveluita/tuotteita.
 • Opit ymmärtämään omaa ja asiakkaasi kohdeasiakkaita ja -markkinaa.
 • Saat markkinatutkimuksellista tietoa, onko kukaan kiinnostunut asiakkaasi uudesta palvelusta/tuotteesta, jonka lanseerausta on suunniteltu.
 • Opit avainsanatutkimuksen teon ammattimaisesti.
 • Voit tehdä jopa tuhansia euroja kuukausittaista lisämyyntiä uuden SEO-avainsanatutkimustaidon ja -palvelun avulla.
 • Asiakkaasi voi hyödyntää avainsanatutkimuksen antamaa tietoa mm. sivuston hakukoneoptimoinnissa, sisällöissä sekä mainonnassa.
 • Saat runsaasti aiheideoita asiakkaasi ja omaan blogiisi toimialoihinne liittyvistä, suosituimmista aiheista ja kysymyksistä. Tätä tietoa voi hyödyntää myös somesisältöjen ideoinnissa!

Miltä tuntuisi lisätä jopa yli tuhannen euron arvoinen palvelu yrityksesi valikoimaan? Hintoja, joilla eri palveluntarjoajat tarjoavat avainsanatutkimuksia tällä hetkellä:

Avainsanatutkimuksen hintoja

Opi helposti konkreettisilla, selkeillä ja tiiviillä ohjeilla

Kurssi ei vaadi sinulta erityistaitoja tai aiempaa osaamista avainsanatutkimuksesta tai avainsanatyökalujen käytöstä. Tällä verkkokurssilla ei myöskään käytetä tyhjää jargonia ja epäselviä lyhenteitä (lupaan, että SEO [eli hakukoneoptimointi] on ainut käyttämäni lyhenne!). Yksi kurssin motoista onkin: vähemmän jargonia ja enemmän asiaa. 👊

Riittää, että tunnet liiketoiminnan/aihealueen, josta teet tutkimuksen. Kurssi ei myöskään edellytä maksullisia työkaluja, vaan koulutus käydään läpi maksuttomilla työkaluilla. (Kuitenkin: Jos haluat lisätä avainsanatutkimuksen palveluvalikoimaasi ja tehdä useampia avainsanatutkimuksia, suosittelen lämpimästi, että hankit maksullisen avainsanatyökalun, sillä se helpottaa ja nopeuttaa suuresti avainsanatutkimusten tekoa.)

Tule mukaan NYT

Osallistuessasi saat:  

 • Selkeän ja konkreettisen suomenkielisen koulutuksen avainsanatutkimuksen tekoon.
 • Tiedon, minkälaisia hakuja asiakkaasi ja asiakkadesi asiakkaat oikeasti tekevät Googlessa palveluihinne/tuotteisiinne littyen.
 • Vastauksen, kannattaako asiakkaasi lanseerata harkitsemaansa uutta palvelua/tuotetta.
 • Tiedon, mitä avainsanoja sinun ja asiakkaasi kannattaa käyttää sivustoillanne, jotta ne nousevat Googlen hakutuloksissa juuri oikeiden asiakkaiden silmien eteen.
 • Uuden kysytyn ja arvokkaan SEO-avainsanatutkimuksen taidon ja palvelun palveluvalikoimaasi.
 • Mahdollisuuden tuhansien eurojen lisämyyntiin.
OPI AVAINSANATUTKIMUS PÄIVÄSSÄ:

Mitä kurssi sisältää?

Video Poster Image

Tämä lyhytkurssi opettaa sinulle vain yhden päivän sisällä, kuinka teet avainsanatutkimuksen kuin ammattilainen! Tätä taitoa voit hyödyntää koko loppuelämäsi eri aihealueiden tiimoilta. Kurssin käytyäsi voit tarjota SEO-avainsanatutkimusta palveluna asiakkaillesi. Kurssi ei sisällä vaikeaa jargonia tai ylimääräistä nippelitietoa: Menemme suoraan asiaan käytännönläheisesti ja selkeästi edeten, videoiden ja muiden materiaalien avulla.

Opit verkkokurssilla mm:

 • Mikä on avainsanatutkimus
 • Avainsanat ja niiden eri tyypit
 • Miten avainsanatutkimus tehdään
 • Mitä kaikkia avainsanatyökaluja tutkimuksessa kannattaa käyttää
 • Miten avainsanatyökaluja käytetään
 • Miten löydät juuri asiakkasi sivustolle toimivat avainsanat
 • Miten ja millä perustein sivuston avainsanat kannattaa valita
 • Avainsanastrategian hahmottaminen, eli miten avainsanat palvelevat liiketoiminnallisia tavoitteita ja kulkevat mukana asiakkaan ostopolulla
 • Lisäksi paljastan, mitkä ovat salaiset kikkani parhaimpien avainsanojen löytämiseen 

Tämä kurssi on sinulle jos olet...

 • Markkinoinnin alan yrittäjä, joka haluaa nostaa ammatillista osaamistaan, laajentaa palveluvalikoimaansa ja lisätä myyntiään avainsanatutkimuksella.

Vaikka kurssi on ensisijaisesti suunnattu markkinoinnin yrittäjille, se soveltuu myös sinulle jos olet...

 • Muun alan yrittäjä, joka haluaa lisää asiakkaita, liidejä ja myyntiä Googlen kautta.
 • Verkkokauppias, joka haluaa tietää, millä termeillä asiakkaat hakevat tuotteitasi Googlesta.
 • Yrittäjä, joka suunnittelet uutta palvelua tai tuotetta, ja haluat tietää, onko aiheesta kysyntää ja kiinnostusta.
 • Palkkatöissä toimiva markkinoija, joka haluaa kehittää ammatillista kompetenssiaan.
JES, HALUAN MUKAAN!
KIVA TAVATA!

Olen Jutta Lehtinen,

SEO-akatemian perustaja, SEO-asiantuntija ja -kouluttaja. Näen työssäni lähes päivittäin, kuinka yrittäjät menettävät runsain määrin verkkosivujensa potentiaalista kävijäliikennettä ja kauppaa käyttäessään sivustollaan täysin vääränlaista sanastoa.

Ilman tutkimusta kaikki on vain arvailua - siksi avainsanatutkimus on niin tärkeä osa jokaisen yrityksen hakukonenäkyvyyden rakentamista. Ja siksi markkinoinnin yrittäjiä, jotka osaavat tarjota asiakkailleen ammattilaistasoisia avainsanatutkimuksia todellakin tarvitaan.

Vaikka hakukoneoptimointi, jolla luonnollista hakukonenäkyvyyttä rakennetaan, on toki paljon muutakin kuin vain avainsanoja, toisinaan pelkillä sisältöjen avainsanamuutoksilla voidaan saada aikaan suuriakin nousuja sivuston hakukonenäkyvyydessä.

Osallistuessasi kurssille, tulet yllättymään, miten helppoa avainsanatutkimuksen tekeminen onkaan. Ja nyt voit itse hyödyntää taitoa toistuvasti myymällä avainsanatutkimuspalvelua asiakkaillesi ja samalla tehdä tuhansien eurojen arvosta lisämyyntiä muiden markkinoinnin palveluidesi ohella.

Tämän kurssin avulla ja ansiosta jo kymmenet ja kymmenet markkinoinnin yrittäjät ovat onnistuneesti oppineet avainsanatutkimuksen taidon ja lähteneet myymään sitä palvelunaan📈💶🚀

Miksi avainsanatutkimus on tarpeen omalle markkinoinnin alan yrityksellesi sekä asiakkaidesi yrityksille?

 
OSTA KURSSI NYT!

Opi avainsanatutkimus päivässä -lyhytkurssi

Hinta VAIN

199€

(+ alv. 24%, yht. 246.76€ )

OSTA NYT

Kurssin voi maksaa myös laskulla. Jos haluat laskun, lähetä laskutustietosi: [email protected]