Hakukoneoptimoinnin koulutus markkinoinnin ammattilaisille ja digiyrittäjille

Growth with SEO™ -koulutusohjelmamme avulla opit tekemään hakukoneoptimointia ammattilaisen tasoisesti ja nostamaan liiketoimintasi tai urasi nousukiitoon.

Varaa strategiameet nyt! 📲

Hakukoneoptimointi on tällä hetkellä yksi kysytyimmistä digimarkkinoinnin taidoista

Mutta miksi niin harva osaa oikeasti tehdä sitä? Vaikka netti on pullollaan SEO-tietoa, osa siitä ei pidä paikkaansa, osa on vanhentunutta ja laajassa informaatioviidakossa on vaikea löytää selkeää rautalankamallia sekä toimivia ja testattuja prosesseja. Suuri osa hakukoneoptimoinnin koulutuksistakin raapaisee vain pintaa kokonaisuuden tai jonkin tietyn osa-alueen kohdalta. Kokonaisvaltaista ja syvällistä SEO-ymmärrystä on todella vaikea saavuttaa omin päin.

SEO-akatemian Growth with SEO™ -koulutusohjelman avulla opit tekemään hakukoneoptimointia ammattilaisen tasoisesti ja tuloksellisesti. Lupaamme, että opit hakukoneoptimoinnin niin hyvin, että voit myydä sitä yrityksesi palveluna tai lisätä sen markkinoijan työkalupakkiisi, nostaa arvoasi työmarkkinoilla ja hoitaa in-house SEOn yrityksessä, jossa työskentelet (ja joissa tulet työskentelemään).

Kiinnostuitko? Varaa strategiameet nyt 📲

Kenelle koulutusohjelma on suunnattu?

Digiyrittäjä

Oletko kyllästynyt myymään palvelua, jolla ei ole kysyntää tai josta asiakkaasi eivät ole valmiita maksamaan niin paljon kuin haluaisit? Voisiko SEO täydentää palveluvalikoimaasi ja sinun tai työntekijöittesi osaamista?

Varaa strategiameet

Markkinoinnin ammattilainen

Haluaisitko nostaa ammattitaitosi uudelle tasolle ja nousta digimarkkinoijien kirkkaimpaan kärkijoukkoon? Kaivataanko tiimissänne SEO-osaamista tai oletteko ehkä kyllästyneitä maksamaan sitä ulkopuolisille palveluntarjoajille?

Varaa strategiameet

Oletko valmis nostamaan ammattitaitosi ja/tai bisneksesi uudelle tasolle?

Hakukoneoptimointi on tällä hetkellä erittäin kysytty taito: SEOa osaavia työntekijöitä sekä sitä tarjoavia yrityksiä haetaan ja tarvitaan runsaasti. 

Valitettavan usein kysyntää on enemmän kuin tarjontaa. Vaikka moni digimarkkinoija tuntee pintapuolisesti joitain SEO:n osa-alueita, kokonaistuntemus hakukoneoptimoinnista uupuu.

Tähän haasteeseen SEO-akatemia tarjoaa ratkaisun: high-class-tasoinen koulutusohjelmamme on usean viikon mittainen inspiroiva, käytännönläheinen ja konkreettinen syväsukellus SEOon, johon osallistut sujuvasti töidesi ohella.

Suoritettuasi ohjelman, olet ammattilaisen tasoinen SEO-osaaja, jolla on valmiudet nostaa asiakkaittesi tai työnantajasi asiakashankinta huippulukemiin Googlen avulla. Ohjelmamme ei jätä sinua puolitiehen tai raapaise pintaa, vaan sinä todella opit hakukoneoptimoimaan. Olemme niin varmoja asiasta, että annamme asiasta täyden takuun

Haluamme ennakkoon varmistua, että voimme todella auttaa sinua, joten varaa maksuton strategiapuhelu Jutan kanssa, jossa voimme selvittää olemmeko me match!

Oletko markkinoinnin ammattilainen ja ohjelma on kuin tehty tilanteeseesi? 📲 Varaa 30 min strategiameet nyt!

Huikeita tuloksia vain muutamissa viikoissa

Vaikka hakukoneoptimoinnin kanssa on oltava kärsivällinen sen tulosten rakentuessa yleensä viikkojen ja kuukausien myötä, aina se ei ole välttämätöntä. GWS-osallistujamme ovat osoittaneet, että SEO-sääntöihin on todellakin olemassa poikkeuksia ja että suuriakin tuloksia voi joskus saavuttaa vain muutamassa viikossa! Tutustu joihinkin osallistujimme tuloksiin, joita he ovat saavuttaneet ennen kuin ohjelma on edes päättynyt heidän osaltaan!

Mukava tavata!

Olen Jutta Lehtinen, SEO-akatemian perustaja ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija ja kouluttaja. 

Toimittuani digimarkkinoinnin parissa yli 10 vuoden ajan, olen kehittänyt oman Growth with SEO™-metodini, jota olen testannut jo yli 100 sivustolla vaikuttavin tuloksin. Koulutusohjelmassani opetan nyt tuloksellisen ja selkeän SEO-metodini ja sen sisältämät prosessit digimarkkinoijille ja markkinoinnin ammattilaisille.

Syvällisen SEO-asiantuntijuuteni lisäksi saan usein hyvää palautetta selkeydestäni ja kyvystäni opettaa toisinaan haastavaksikin miellettyä hakukoneoptimointa ymmärrettävällä tavalla. Minulla onkin pitkä ja monipuolinen koulutustausta hakukoneoptimoinnin, mutta myös mm. yliopisto-opettamisen parista. 

Tällä hetkellä olen todella inspiroitunut siitä, että voin hyödyntää monipuolista asiantuntemustani, osaamistani ja kokemustani koulutusohjelmaan osallistuvien hyväksi auttaen heitä kasvattamaan liiketoimintaansa ja uransa nousukiitoa!

Jos haluat kuulla lisää, miten juuri sinä voit hyötyä SEO-akatemian Growth with SEO -koulutusohjelmasta, varaa maksuton 30 min. strategiameet nyt!

Varaa strategiameet nyt! 📲

"Jutta on ehdottomasti alansa rautainen ammattilainen, jonka työn tulokset puhuvat puolestaan!"

Taru Mattila, Toimitusjohtaja, Suomen Välinehuolto Oy

"Olet selkeä ja ammattitaitoinen valmentaja, joka suhtautuu intohimolla asiaansa!"

Terhi Mahlamäki, Communications Specialist, 020202 Palvelut Oy

"Jutan arvopohja sopii omaani ja yritykselleni ja hän jaksoi uudelleen ja uudelleen selittää hankalalta tuntuvia asioita. Työkalut, jotka häneltä sain SEO:n tekemiseen uudelle sivustolle olivat helposti omaksuttavia ja hyvin ohjeistettuja. Jutta on taitava työssään ja ihmisenä ihastuttava."

Emma, Himmaa palautumisstudion CEO ja perustaja

"Jutta on alansa todellinen huippuammattilainen"

Petteri Puntala, Toimitusjohtaja / Cletec Oy

"En olisi uskonut, että nämä SEO-toimenpiteet näkyy näin nopeasti: toukokuussa orgaanisen liikenteen kautta tullut myynti +350%, vaikka ei edes ole sesonki. Siis wau!

Keskisuuren yrityksen CMO koulutusohjelman jälkeen