Hakukoneoptimoinnin koulutus digiyrittäjille ja -toimistoille

Growth with SEO™ -koulutusohjelmamme avulla opit tekemään hakukoneoptimointia ammattilaisen tasoisesti ja nostamaan liiketoimintasi ja urasi nousukiitoon.

Varaa strategiameet nyt! 📲

Hakukoneoptimointi on tällä hetkellä yksi kysytyimmistä digimarkkinoinnin taidoista

Mutta miksi niin harva osaa oikeasti tehdä sitä? Vaikka netti on pullollaan SEO-tietoa, osa siitä ei pidä paikkaansa, osa on vanhentunutta ja laajassa informaatioviidakossa on vaikea löytää selkeää rautalankamallia sekä toimivia ja testattuja prosesseja. Suuri osa hakukoneoptimoinnin koulutuksistakin raapaisee vain pintaa kokonaisuuden tai jonkin tietyn osa-alueen kohdalta. Kokonaisvaltaista ja syvällistä SEO-ymmärrystä on todella vaikea saavuttaa omin päin.

SEO-akatemian Growth with SEO™ -koulutusohjelman avulla opit tekemään hakukoneoptimointia ammattilaisen tasoisesti ja tuloksellisesti. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisimman, konkreettisimman ja laajimman henkilökohtaisen tuen tarjoavan koulutuksen hakukoneoptimoinnin tekemiseen ja tuotteistamiseen

Saat vain 12 viikossa kaiken sen, mihin useimmilla menee vuosia:

Konkreettisen ja kokonaisvaltaisen taidon tehdä hakukoneoptimointia, toistettavat ja toimivat prosessit sekä valmiit mallit ja pohjat SEO-työn eri osa-alueisiin, juuri sinun tarjontaasi soveltuvan paketoinnin - kaiken.

Oletko kyllästynyt pintaa raapaiseviin koulutuksiin, kesken jääviin verkkokursseihin sekä etsimään SEO-tiedonjyväsiä sieltä täältä? Jos olet valmis ottamaan SEOn vihdoin haltuun ammattilaisen tasoisesti ja alkaa myydä sitä palvelunasi, tämä on sinulle! 

Kiinnostuitko? Varaa strategiameet nyt 📲

Kenelle koulutusohjelma on suunnattu?

Digiyrittäjä

Oletko kyllästynyt myymään markkinoinnin palvelua, jolla ei ole kysyntää tai josta asiakkaasi eivät ole valmiita maksamaan niin paljon kuin haluaisit? Voisiko kysytty ja arvokas hakukoneoptimointi täydentää palveluvalikoimaasi ja osaamistasi?

Varaa strategiameet

Digitoimisto

Toteutatteko asiakkaillenne verkkosivustoja, sisältöjä tai ehkä mainontaa? Toivoisivatko asiakkaanne sisällöille ja sivuille myös näkyvyyttä Googlessa, mutta teillä ei ole osaamista tehdä sitä? Tai ehkä jo tarjoatte SEO-palveluita, mutta osaaminen on hataralla pohjalla ja jatkuvasti vähän jännittää, teettekö oikeita toimenpiteitä?

Varaa strategiameet

Oletko valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle?

Growth with SEO on high-class-tasoinen, 12 viikon mittainen SEO-koulutusohjelma ja uniikki koulutuskonsepti, joka sisältää mm:

 • Kaikki tarvittavat materiaalit hakukoneoptimoinnin oppimiseen (on- ja off-page SEO kaikkine osa-alueineen)
 • SEO-työn käytännöt ja ohjeistukset asiakastyöhön
 • Parhaat SEO-työkalut ja niiden käyttö
 • Jatkuvan ja rajattoman henkilökohtaisen tuen henkilökohtaiselta valmentajalta sekä useammalta SEOn eri osa-alueisiin keskittyneeltä SEO-advisorilta
 • Viikottaiset liveluennot
 • Uusimman ja toimivimman SEO-tiedon
 • Testatut ja toimivat SEO-prosessit, joilla taatusti teet tuloksia omille asiakkaillesi
 • Valmiit mallit ja pohjat SEO-työn eri osa-alueisiin
 • Materiaalit ja henkilökohtaisen tuen SEO-palvelusi tuotteistamiseen juuri sinun tarjontaasi sopivaksi paketiksi
 • Inspiroivan verkoston SEOsta kiinnostuneita ja sitä osaavia markkinoinnin ammattilaisia
 • Työmahdollisuuksia

Suoritettuasi ohjelman, olet ammattilaisen tasoinen SEO-osaaja, jolla on täydet valmiudet nostaa oma ja asiakkaittesi myynti huippulukemiin SEOn avulla.

Ohjelmamme ei jätä sinua puolitiehen tai raapaise pintaa, kuten useimmat lyhyet SEO-koulutukset, vaan sinä todella opit hakukoneoptimoimaan

Haluamme ennakkoon varmistua, että voimme todella auttaa sinua, joten varaa maksuton strategiapuhelu toimarimme Jutan kanssa, jossa voimme selvittää olemmeko me match!

Varaa 45 min strategiameet nyt! 📲

Näkyviä tuloksia vain muutamissa viikoissa

Vaikka hakukoneoptimoinnin kanssa on oltava kärsivällinen sen tulosten rakentuessa yleensä viikkojen ja kuukausien myötä, aina se ei ole välttämätöntä. GWS-osallistujamme ovat osoittaneet, että SEO-sääntöihin on todellakin olemassa poikkeuksia ja että suuriakin tuloksia voi joskus saavuttaa vain muutamassa viikossa! Tutustu joihinkin osallistujimme tuloksiin, joita he ovat saavuttaneet ennen kuin ohjelma on edes päättynyt heidän osaltaan! (Lue myös, kuinka Neulovilla-yrityksen Paula Niskasaari hankki kantalappu.fi-sivustolle SEOn avulla 8500 orgaanista kävijää / kk jo itse ohjelman aikana.)

Yli 70% yrittäjäosallistustajistamme on alkanut myydä ja tehdä SEO-töitä JO OHJELMAN AIKANA ja useat ovat tehneet jo ennen ohjelman päättymistä useiden tuhansien eurojen myynnin.

"Olen oppinut hakukoneoptimointia todella syvällisesti, laajentanut oman yrityksen palveluvalikoimaa ja oppinut asioita, jotka vaikuttavat olennaisesti aiemman oman palvelun kehittämiseen siten, että siitä on tullut nyt vielä entistä hyödyllisempi palvelu asiakkailleni.

Ohjelma avasi niin monella eri tavalla silmät sille miten hyödyllinen taito kokonaisvaltainen SEO-osaaminen on erityisesti silloin, kun teet digimarkkinointia. Ohjelman yhtenä hyötynä oli se, että heti alussa sain toteutettua oman saittiuudistukseni ilman erityisiä haasteita tai näkyvyyden tippumista. Ilman tätä ohjelmaa se ei olisi onnistunut, joten tienasin ohjelman hinnan jo pelkästään sillä itselleni takaisin.

Olen myös ohjelman aikana saanut sekä pienempiä SEO-asiakkaita että pidempiaikaisia, joiden kanssa työt jatkuvat.

Mielestäni GWS pitäisi olla pakollinen kaikille digimarkkinoijille."

Petra Veikkola, digimarkkinoinnin yrittäjä, Nellaino

"Mun kohdallani Growth with SEO on ollut paljon enemmän kuin SEO-kurssi.

Koulutusohjelman sivutuotteena oma liikeidea on kirkastunut, palveluvalikoima selkeytynyt ja ylipäätään ajatukset siitä, millaiseen suuntaan haluan yritystäni viedä, ovat loksahdelleet paikalleen ihan uudella tavalla.

Voisin melkein sanoa, että tiedän GWS:n myötä paljon paremmin, mitä mä haluan tehdä isona (tai ainakin mitä haluan tehdä vuonna 2023).

Ja mitä nyt tuohon SEOon tulee, olen oppinut tosi paljon uutta hakukoneoptimoinnin yksityiskohdista, mutta ennen kaikkea GWS:n arvo on ollut siinä, että ymmärrän ihan uudella tavalla SEO:n kokonaisuutena: miten asiat liittyvät toisiinsa, ja mikä minkäkin asian painoarvo on suhteessa muihin yksityiskohtiin."

Paula Niskasaari, digimarkkinoinnin yrittäjä, Neulovilla Oy

"GWS-ohjelma on auttanut minua nostamaan hakukoneoptimoinnin osaamiseni perustasolta ammattitasolle ja antanut minulle tarvittavat työkalut, jotta voin tarjota laadukasta hakukoneoptimointia asiakkailleni.

Koulutus ylitti kaikki odotukseni ja voin vilpittömästi sanoa, että se on ollut mahtava kokonaisuus, joka on todella lunastanut lupauksensa opettaa kaiken tarvittavan hakukoneoptimoinnista.

Investointi koulutukseen oli erittäin kannattava, sillä olen jo koulutuksen aikana saanut sen moninkertaisesti takaisin. GWS-ohjelma on ollut ehdottomasti yksi parhaista päätöksistäni liiketoimintani kehittämisessä.

Aivan mielettömän suuri kiitos! Haluan vielä sanoa, että olen todella iloinen, että lähdin mukaan GWS-ohjelmaan. Kaikki materiaalit ovat olleet todella selkeitä ja kattavia, ja ne ovat auttaneet minua kehittämään osaamistani huomattavasti.

Lisäksi henkilökohtainen tuki, jonka olen saanut sinulta, on ollut todella arvokasta. Kiitos siitä, että olet ollut käytettävissä aina, kun minulla on ollut kysymyksiä! Olen todella arvostanut sitä, ja koulutus on auttanut minua kehittymään hakukoneoptimoinnin ammattilaiseksi. Kiitos vielä kerran!"

Ella Vuolasto, digimarkkinoinnin yrittäjä, LUOVASTO

"Ohjelmasta sain kaikki tarvittavat opit (ja enemmänkin!) hakukoneoptimoinnin ottamiseksi osaksi omaa palveluvalikoimaani.

Ennen tiesin hakukoneoptimoinnista juttuja vähän sieltä täältä. Nyt näen hakukoneoptimoinnin paljon laajempana ja erittäin paljon selkeämpänä kokonaisuutena.

Bonuksena opin paljon myös hieman ns. aiheen vierestä mukana olleilta muilta osallistujilta ja SEO-advisoreilta, jotka jakoivat omia kokemuksiaan ja case-esimerkkejä.

... ohjelman alettua valkeni kuinka paljon ja monipuolisesti tulen tästä hyötymään varmasti koko loppu työurani ajan.

Ohjelman myötä uskon pystyväni tuplaamaan yritykseni liikevaihdon jo tänä kuluvana vuonna. Koen, että koulutusohjelma sopisi todella monelle: SEO-työtä jo tekeville, siitä kiinnostuneille, sisällöntuottajille, nettisivujen tekijöille and the list goes on. ...

Hienosti kasattu koulutusohjelma siis ja olen iloinen, että lähdin tähän mukaan."

Emma, yrittäjä, digimarkkinointi ja sisällöntuotanto

"GWS-ohjelmassa susta tulee juuri sun näköinen SEO-tekijä - jatkuva tuki (joka OIKEASTI saavutettavissa ja sun JOKAISEEn kysymykseen ja pohdintaan vastataan) & tiivis tahti olivat mun mielestä aivan super!

GWS-ohjelma on opettanut valtavasti uusia taitoja ja lisännyt tietämystä SEOsta laajalla skaalalla, avannut myös paljon uutta ja muistuttanut jo tuttua.

Ohjelman oppi ja anti on valtava … Opin & tiedon lisäksi GWS on saanut pohtimaan elämää ja liiketoimintaa kriittisellä otteella. Jos haluat saada bisneksen kasvattamiseen uusia, tuloksellisia ja supermielenkiintoisia työkaluja, tää on sulle. Jos olet markkinoinnin ammattilainen, ja haluat saada itsellesi uutta osaamista, voimaa ja kilpailuetua tekemiseen, tartu tähän."

Tiikku Kuuru, CEO & in-house SEO, Fiilis Fitness

"Ohjelman aikana olen oppinut ymmärtämään kokonaisvaltaisesti SEO:a ja sitä, kuinka laaja kokonaisuus se on.

Oma osaaminen on kehittynyt aivan uudelle tasolle. Pystyn itsenäisesti tekemään verkkosivuille parannuksia SEO näkökulmasta. Parasta on nähdä oman tekemisen tulokset ja sivuston kehittyminen.

Tämän muutaman kuukauden aikana olen oppinut enemmän kuin pitkään aikaan. Koulutusmateriaalit ja etenkin videot ovat niin selkeitä ja hyviä, että vähemmälläkin SEO kokemuksella on oppinut ymmärtämään aiheet. Ohjelman aikana antamasi tuki ja apu oli aivan mahtavaa. Kiitos!"

Veera Haapahovi, in-house SEO, Salon lakkitehdas

"En ole koskaan oppinut ammatillisesti niin tärkeää tietoa kuin nyt viimeisen 3 kk aikana Jutta Lehtisen GWS-koulutuksessa"

"Syventänyt täydellisesti omaa osaamista. Sain enemmän kuin odotin. Nyt ymmärrän, että vaikka kokemus markkinoinnista on kohtuullinen, tämä on aivan oma ammattinsa ja maailmansa.

...kyllä tämä SEO on myös ihan oma ammattinsa. Jos tämän omaksuu ja oppii, niin muuta ei tarvitse tehdä ellei halua. Asiakkaita tuntuu olevan jonossa.

Mitä sanoisit heille, jotka pohtivat GWS-ohjelmaan osallistumista?

"Heti mukaan! Älä mieti vaan toimi. Et kadu."

Jari Liitola, digimarkkinoinnin yrittäjä, Pikku Apuri

"Suurin hyöty itselle oli ehdottomasti hakukoneoptimoinnin kokonaisuuden omaksuminen. Koulutus antoi paremmat valmiudet hahmottaa ja toteuttaa SEO-työtä sekä kokonaisuutena että pienempinä projekteina.

Koulutuksesta kerätyt materiaalit sekä tietolähteet ovat varmasti mukana tukemassa käytännön työskentelyä myös tulevaisuudessa.

Jokaisesta koulutusjaksosta saatu henkilökohtainen palaute oli myös todella tärkeä juttu. Se auttoi ymmärtämään omia vahvuuksia SEOn parissa.

Omalla kohdalla palautteet olivat mielestäni niin positiivisia kautta ohjelman, että koin kasvavani SEO-työn parissa ihan oikeaan suuntaan, ja sain tarvittavaa tukea ja vahvistusta sille, että mulla on paljon annettavaa SEO-työn parissa jo nyt.

Koulutuskokonaisuus on rakennettu niin, että lähtötilanteestasi riippuen pystyt myös perustaitojen oppimisen lisäksi paneutumaan halutessasi tietyille osa-alueille syvemmin. Koko prosessin ajan tukena on opetuskanavien lisäksi laaja materiaalipankki ja SEO-advisorit."

Heidi Suvitaival, digimarkkinoinnin yrittäjä, Idearuukki

Mukava tavata!

Olen Jutta Lehtinen, SEO-akatemian perustaja ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija ja kouluttaja. 

Toimittuani digimarkkinoinnin parissa yli 10 vuoden ajan, olen kehittänyt oman Growth with SEO™-metodini, jota olen testannut jo yli 100 sivustolla vaikuttavin tuloksin. Koulutusohjelmassani opetan nyt tuloksellisen ja selkeän SEO-metodini ja sen sisältämät prosessit digimarkkinoijille ja markkinoinnin ammattilaisille.

Syvällisen SEO-asiantuntijuuteni lisäksi saan usein hyvää palautetta selkeydestäni ja kyvystäni opettaa toisinaan haastavaksikin miellettyä hakukoneoptimointa ymmärrettävällä tavalla. Minulla onkin pitkä ja monipuolinen koulutustausta hakukoneoptimoinnin, mutta myös mm. yliopisto-opettamisen parista. 

Tällä hetkellä olen todella inspiroitunut siitä, että voin hyödyntää monipuolista asiantuntemustani, osaamistani ja kokemustani koulutusohjelmaan osallistuvien hyväksi auttaen heitä kasvattamaan liiketoimintaansa ja uransa nousukiitoa!

Jos haluat kuulla lisää, miten juuri sinä voit hyötyä SEO-akatemian Growth with SEO -koulutusohjelmasta, varaa maksuton 45 min. strategiameet nyt!

Varaa strategiameet nyt! 📲

Jos haluat aidosti oppia hakukoneoptimoinnin taidon, kahden tunnin SEO-koulutus ei riitä

Vielä pari vuotta sitten vedin asiakkailleni lyhyitä SEO-koulutuksia ja -valmennuksia. Pyrin mahduttamaan näihin lyhyisiin hakukoneoptimoinnin koulutuksiin niin paljon tietoa kuin mahdollista, mutta aina lopputulos turhautti minua, vaikka asiakkaani olivatkin tyytyväisiä. Minä olisin halunnut, että he olisivat saaneet täydet valmiudet tehdä konkreettisesti hakukoneoptimointia, sivustolle kuin sivustolle.

Valitettavasti sellaisessa ajassa tehtävä on todellakin mahdoton. Hakukoneoptimointi on laaja-alaista tekemistä ja se pitää sisällään monenlaisia osa-alueita. Sitä ei voi oppia tekemään kokonaisvaltaisesti ja konkreettisesti kahdessa tunnissa, eikä edes kahdessa päivässä sellaisella varmuudella, että sitä voisi esimerkiksi tarjota omille asiakkailleen palveluna. Se ei juuri koskaan myöskään onnistu pelkän verkkokurssin tai netistä ladattavan oppaan avulla.

Minulla oli palava halu korjata asia. Koska halusin saada asiakkaani oppimaan SEO-taidon niin kokonaisvaltaisesti, että he saisivat täyden itsevarmuuden tekemiseen, päätin luoda uudenlaisen konseptin, joka todella mahdollistaisi tämän.

Uskon, että oppiminen tapahtuu vain konkretian kautta sekä juuri oikeanlaisilla materiaaleilla, ohjeistuksella ja tuella. Growth with SEO yhdistää kaikkien eri koulutusformaattien parhaat puolet yhteen koulutusohjelmaan lisäten palettiin jatkuvuuden ja reflektion. Osallistuja saa käyttöönsä toimivat materiaalit, henkilökohtaisen tuen usealta kokeneelta SEO-advisorilta ja -coachilta sekä selkeät prosessit SEO-tekemiseen ja SEO-työn eri tilanteisiin - itse taidon lisäksi mm. asiakastyön käytäntöihin saakka. Asiakkaamme todistetusti todella oppivat hakukoneoptimoinnin taidon ja tekevät tuloksia optimoimilleen saiteille jo ohjelman aikana.

Lisäksi asiakkaamme paketoivat ja tuotteistavat ohjelman puitteissa oman SEO-palvelunsa juuri oman yrityksensä tarjontaan sopivaksi paketiksi. Tämäkään onnistuu harvoin (jos koskaan) yhdenkään verkkokurssin tai netistä ladattavan oppaan avulla.

>>> Varaa strategiameet NYT